Маркетплейс за услуги

В нова информационна поредица “Бизнес услуги за електронни търговци” Ви срещаме с нашите партньори от URBO Studio

URBO Studio е SaaS платформа, която работи в сферата на услугите. Чрез нея, вие може да създадете и продадете вашия продукт-услуга. Имате възможност да управлявате бизнеса си изцяло, като може да продавате през множество канали, да получавате резервации, онлайн плащания, а може и да продавате на място.

Платформата предлага още, пълна гама от модули и конфигурации, които ще ви помогнат да реализирате качествено хибридно или онлайн събитие.

В няколко видеа ще имате удоволствието да чуете основателя на компанията Андрей Лилов, който ще разкаже повече по темите:

  • “Как да продаваме услугите си чрез маркетплейси” – от първи епизод ще разберете какъв е бизнеса на URBO, какво представляват маркетплейсите и кои бизнеси могат да използват този тип платформи;
  • “Решения за виртуални и хибридни събития” – в това видео Андрей Лилов разказва, как чрез URBO може успешно да се проведе хибридно или онлайн събитие, къде могат да бъдат представени тези събития и възможности за заснемане; 
  • “От услуга към цялостно преживяване” – в този епизод Андрей Лилов описва как и по какъв начин бизнесите предлагащи услуги, могат да си партнират с URBO Studio, както и някои от ключовите опции в платформата.

Освен епизодите с участието на URBO Studio, в рубриката може да видите различни практики на други компании, които ще споделят полезна информация за електронната търговия.
Можете да ги намерите в YouTube канала на eCommerce Academy тук.

За повече информация относно други поредици и ценно съдържание за електронна търговия, последвайте eCommerce Academy в следните канали:

Facebook: https://www.facebook.com/ecommerceacademybg
YouTube: https://www.youtube.com/c/eCommerceAcademy
Instagram: https://www.instagram.com/ecommercebg/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ecommerceacademybg/
Clubhouse: https://www.clubhouse.com/join/e-commerce-talks/
Apple Podcasts: https://apple.co/3k45vxz
Spotify: https://spoti.fi/3k5fQsY