eCommerce Academy е общността от електронни търговци, доставчици на услуги за онлайн магазини, експерти в сферата на онлайн продажбите и желанието им те да се развиват и да си помагат, чрез обмяна на опит и добри практики.

eCommerce Academy стартира дейността си през 2016 година като организира една от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия у нас. Тя е проведена в град Русе, в нея вземат участие лектори от водещи компании в бранша, а събитието е посетено от повече от 450 човека. За организацията на събитието отговаря екип от 10 човека, отдаден на желанието да помага на електронните търговци в България.

В годините след това, Академията се доказва като ключов организатор на конферентни формати, а също така и като генератор на качествено съдържание. Част от най-популярните формати на eCommerce Academy са eCommerce Academy Conference, Продавай успешно в Румъния и Гърция, Продавай успешно в Amazon и Правни и данъчни аспекти в eCommerce, а всички те обединяват и събират хора от всички краища на страната. След средата на 2020 година, събитията се провеждат в фибридни формати и достигат до голям брой хора.

eCommerce Academy създава множество обучения, в които участват професионалисти с богат пракитчески опит. Академията създава много и разнообразни видео формати, които се радват на огромен интерес и голям брой последователи. От края на 2021 година, аудиторията на Академията може да учи и черпи знания и от още една форма на съдържание – podcast. В него Никола Илчев, създател и главен организатор на eCommerce Academy, показва реалните истории на истински електронни търговци.

 

eCommerce Academy създава трайни партньорства с водещи компании, доставчици на услуги в сферата на онлайн продажбите като Speedy, eMAG, VTEX, NetInfo, Paysera, Stenik, euShipments.com, Медияпост Хит Мейл, Метрика, CallFlow и много други.

Другите за нас

Видео интервюта

Ние в медиите

Ура за Никола Илчев и Академия за електронна търговия 2019!

Виж повече

Всеки бизнес има потенциал за успешни онлайн продажби

Виж повече

Никола Илчев, предприемач: Бизнес най-лесно се стартира, ако той решава някакъв проблем на потребителя

Виж повече

Интервю с Никола Илчев - жури в BGWeb 2018

Виж повече

Епизод 195 от Свръхчовекът с Георги Ненов

Виж повече

Как Никола Илчев успя да се изключи напълно от социалните мрежи за 30 дни + изводите от това

Виж повече

Хората, които стоят зад проекта

Никола Илчев eComm Specialist 
Свържи се с Никола Илчев
nikola.ilchev@ecommercebg.com http://nikolailchev.com
Мирела Тодорова eComm Specialist 
Свържи се с Мирела Тодорова
info@ecommercebg.com +359 877 977 737
Ивайло Шолеков Wordpress Developer 
Свържи се с Ивайло Шолеков
ivaylo@sholekov.com http://sholekov.com
Младен Иванов Video & Stream 
Свържи се с Младен Иванов
mgprovideo@gmail.com +359 892 600 115
Виолета Маринова Social Media Editor 
Свържи се с Виолета Маринова
media@ecommercebg.com +359 879 347 387
Марина Зазуля Designer 

Запиши се да получаваш новите неща от Академията първи!

Contact Us