Дигитализация на красотата – beautyforce.bg

В епизод 16 на eCommerce Academy Podcast ви срещаме с Павел и Евгения Панчеви. Те са  много интересно семейство, което работи заедно за бранда BeautyForce – водеща българска компания в областта на дистрибуцията на професионална СПА козметика и уреди.

Павел се е заел с нелеката задача да ръководи продажбите и връзката с крайните клиенти, а Евгения отговаря за обучителната дейност, която компанията развива. Двамата споделят, че самият бизнес е плод на една мечта, тази на основателката на фирмата. Самата организация е създадена преди около 15 години и за този период се превръща във водеща сила в козметичния бранш. Фирмата започва дейността си през 2008 година, а към настоящия момент предлага на своите клиенти над 4000 професионални продукта.

В епизода Павел и Евгения ни разказват малко повече и за онлайн магазина, който е както както B2C, така и B2B насочен. “Една от основните причини да създадем сайта е, че в 21 век хората ценят своето време повече от всякога, те искат да получат информацията тук и сега, на момента, ако е възможно в най-удобното за тях време”, споделя Павел. А изградената електронна платформа се справя отлично в това отношение.

В епизода ще научите още как е възникнала идеята за създаването на BeautyForce Academy. Евгения, която ръководи обучителната дейност на компанията, споделя, че това е най-голямото училище за подготовка на професионалисти (козметици, маникюристи, фризьори и масажисти) в Централна и Югоизточна България.

Евгения силно вярва в качеството на обучението, провеждано от BeautyForce Academy. Според нея по този начин те участват в създаването на едно ново, по-добро бъдеще за цялата професия в България и вдигат нивото на стандарт на обслужване на клиентите. 

Като споменахме високо ниво на обслужване на клиентите, препоръчваме ви да изслушате епизода с участието на Христо Радев, който следи внимателно всеки детайл в процеса на поръчката на пердета, като по този начин гарантира на себе и на клиентите, че няма да допуснат грешки. 

А интересно ли ви е колко време, след завършването на обучението в BeautyForce Academy, е необходимо, за да си отворите салон за красота. Чуйте епизода и може да се изненадате.


Вижте и другите епизоди на #eCommerceAcademyPodcast тук, Гарантираме ви, че ще ви харесат.
В тях ще намерите:
– полезни идеи за вашия бизнес;
– практически съвети и насоки;
– мотивиращи истории на истински предприемачи;
– куп полезна информация.

Другите канали, в които може да слушате подкаста са:

Apple Podcasts: https://apple.co/3k45vxz
Spotify: https://spoti.fi/3k5fQsY
Soundcloud: bit.ly/3Ih7jxs