All for Joomla All for Webmasters

КАК ДА ИЗГРАДЯ УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС

СТАРА ЗАГОРА

14.03.2018 год.

СОФИЯ

16.03.2018 год.

За Събитието

Имате ли стратегия за дългосрочно развитие на Вашия онлайн бизнес?

Бизнес моделът Ви позволява ли да изпълните финансовите си мечти?

Ако искате най-накрая да започнете да печелите от Вашия онлайн магазин, запишете се още днес на семинара “Как да създам успешен онлайн бизнес”.

Станете част от десетките онлайн търговците, които вече го посетиха и се научете как да изкарате много пари и да си спестите много ненужни разходи.

Програма на семинара

10:00

Как да планираме успеха

– 3-те основни бизнес модела за онлайн търговия;

– Как да си поставяме финансови цели;

– Как да постигаме финансови цели;

12:00

Как да инвестираме разумно

– Колко струва създаването на онлайн магазин;

– Как да имаме ефективни продажби;

– Как да имаме ефективна реклама;

14:30

Как да печелим колкото искаме

– Разликата между лични и фирмени финанси;

– Краткосрочните и дългосрочните пари и каква им е функцията;

– Изготвяне на статистическа таблица за повишаване на продажбите;

16:00

Въпроси и отговори

Отворена дискусия с участниците

За лектора

Ангел Тодоров

Ангел Тодоров е експерт по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси във връзка с развитието им в социалните мрежи като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Еконт, Volvo Trucks, Fresh Bar и много други. Съосновател е на няколко онлайн магазина и Интернет медии, между които www.MonAmi.bg и www.359gsm.com. Участвал е като експерт в успешното развитие в Интернет на над 100 български бизнеса.

Ангел е автор на книгата „Фейсбук щастие“, в която дава практически методи как всеки човек да използва социалните мрежи така, че да бъде по-щастлив в живота. Вярва, че най-важните качества в живота на един човек са да бъде смел и да се научи да споделя. Мечтае да създаде социална мрежа, която да помага на хората да постигат финансова независимост.

Понастоящем е мениджър екипи в Академия за управление на лични финанси „Тогедър““.

Място на провеждане

СТАРА ЗАГОРА

Zaralab

СОФИЯ

GD Center

Мнения за нашите събития

Кристин Милева

начинаещ онлайн търговец

Присъствах на семинара „Как да създам успешен онлайн бизнес“. Изключително доволна съм от поднесената информация, която беше много полезна и практически насочена. Лекторът – професионалист в областта си ни показа не само реални примери от ежедневието, но и работещи стратегии за онлайн търговци. Бих присъствала и на друго събитие на Ecommerce Academy.

Димитър Стефанов

служител в логистична компания

Присъствах на семинара “Как да създам успешен онлайн бизнес” и съм изключително благодарен на Ecommerce Academy, че това стана възможно. Всички получихме ценни съвети за това как да бъдем по-успешни и как да печелим от нашия стартиращ или функциониращ бизнес. Препоръчвам!

Ралица Миланова

дигитален експерт

Събитията обхващат всички аспекти на бизнеса в онлайн пространството и се превръщат в своеобразен ветропоказател за всеки, интересуващ се от тенденциите и новостите в бързо променящата се електронна търговия.

Партньори на събитието

scroll to top