Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес

Зала "Капитал форт"

София - 12 декември 2017

За събитието

Ако имате бизнес, но не знаете как точно да го презентирате в социалните мрежи;

Ако се чудите колко точно трябва да инвестирате и каква възвръщаемост можете да очаквате;

Ако имате липса на вдъхновение за съдържанието, което публикувате…

… то това събитие е точно за Вас.

Екипът ни от опитни експерти ще Ви въведе в света на социалните мрежи и ще Ви предостави богат набор от инструменти и ресурси, с които да подобрите онлайн представянето си. Ще имате възможност да зададете всички въпроси, които не Ви дават покой и да получите отговори и решения, които ще Ви помогнат да канализирате усилията си за подобряване на онлайн присъствието на Вашия бизнес.

Подбрали сме 7 лектори с много практически опит и знания в сферата на дигиталния маркетинг.
Не пропускайте възможността да получите знания, които несъмнено ще Ви помогнат.

Нашите лектори

Жюстин Томс

Жюстин Томс е сред пионерите в дигиталния маркетинг с над 20 години опит. Създател и ръководител на дигитална агенция Ей Бй Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com).
Автор на 12 книги по темата. Дългогодишен преподавател по комуникации в НБУ и частни колежи.
Тя често е лектор на семинари и конференции по темите комуникация, онлайн присъствие, предприемачество, брандинг.
Жюстин е активист за промяна.

Мартин Попов

Мартин Попов е управител на дигитална агенция Interactive Share. Той има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България.
Повече от 8 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори. През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания.
Мартин е член на борда на IAB България, където дейно помага за развитието на дигиталния бранш у нас.

Даниела Ничева

Даниела Ничева е собственик и управляващ директор на РевТаг – първата инфлуенс компания в България
Тя има над 15 години опит в управлението на хора, процеси и проекти в отдел Продажби в Телеком бранша. Работила в технологични гиганти като Мобиком, Виваком, Самсунг.
Хората, които я познават я определят като човек на действието.
От презентацията ѝ може да очаквате да разкаже от практиката си какви грешки и добри практики са се случвали с рекламодателите, с които са работитли както и от работата ѝ с над 100 инфлуенсъра по конкретни проекти.
Ще разкаже какво влияние имат инфлуенсърите, какви видове инфлуенсъри и за какво може да използвате инфлуенс маректинга в социалните мрежи.

Димитър Димитров

Първоначално като хоби, в последствие като страст, Димитър Димитров практикува Facebook performance маркетинг за онлайн магазини вече 5-та година. Любима част от работата му е свързана с attribution modeling и измерване на влиянието на Facebook канала върху цялостните продажби на един онлайн магазин.
В презентацията му можете да очаквате директна и практически насочена информация за това как да ползвате Facebook, ако Вашият бизнес е conversion oriented и Facebook е канал, от който могат да бъдат очаквани директни и индиректни продажби.

Георги Ганев

Георги Ганев работи в IBM вече 11 години, като настоящем е Бизнес анализатор и консултант. Това му дава възможност да изследва и подпомага едни от най-успешните и развиващи се бизнеси в България, като им предлага високотехнологични решения. Той е един от най-предпочитаните бизнес анализатори в IBM, както от клиентите на компанията, така и от партньорската им мрежа
Георги е фокусиран в постигането на бързи резултати и дълготрайни партньорства, за което му помагат, както познаването на последните технологични тенденции, така и достъпа до успешните бизнес примери на IBM в световен план.
В презентацията си Георги ще представи успешни проекти от световния бизнес за въвличането на автоматизираната chat комуникацията в електронната търговия.

Бисер Вълов

Бисер има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli.
През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV, Ozone.bg, NitroTiger, Telerik и Wishio.
Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес е активен преподавател, като е участвал като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг. Бисер е експерт по дигитален маркетинг.

Павел Кьосев

Павел Кьосев, по образование маркетолог, работи повече от 10 години като експерт в продажбите и обслужването на клиенти. Основния си опит трупа в най-големия телеком в България, като достига до етап, в който обучава и развива бъдещите и настоящи търговци на компанията.
Преди три години оглавява екипа за обучения, развитие и качествен контрол на обслужването на клиенти в първия български 4G-LTE оператор. Утвърждавайки се като широк специалист в областта “Продажби чрез обслужване”, Павел поема отдел Бизнес развитие в най-утвърдената българска софтуерна компания за продукти, насочени към обслужване на клиенти по телефон и чат - Callflow. По този начин успешно консултира парньори, как да повишават клиентската си удовлетвореност и продажби, посредством правилните инструменти за техния бизнес.
На събитието Павел ще разкаже за новите тенденции в обслужването и продажбата на клиенти през чат канали, като в частност за автоматизираните платформи - chat bot!

Роси Георгиева

Роси Георгиева е Фейсбук маркетинг консултант, собственик и управител на „Face Profits", бутикова агенция за цялостен фейсбук маркетинг, която предоставя корпоративни и индивидуални обучения по Фейсбук.
Роси има опит в управлението на Фейсбук за Бизнеса вече 4 години. Работила е за развитието на над 250 бранда в социалната мрежа, най-различни корпоративни Фейсбук страници.
През последните 2 години тя организира редица обучения и събития на теми като - фейсбук маркетинг, онлайн брандинг и презентационни умения.

Програма

09:00

Регистрация и сутрешно кафе

Всички участници трябва да представят своя билет, за да получат пропуск

10:00

Въведение в социалния маркетинг

Жюстин Томс

11:00

Какво трябва да знае всеки бизнес за Facebook

Бисер Вълов

12:00

FB за малкия и среден бизнес. FB за физически обекти

Роси Георгиева

13:00

ОБЯД

Време за вкусно похапване и нетуоркинг

14:00

Facebook за електронна търговия

Димитър Димитров

15:00

Чат ботовете – новите оръжия на бизнеса

Георги Ганев и Павел Кьосев

16:00

Инфлуенс маркетинг. Силата на препоръката

Даниела Ничева

17:00

Психологията зад успешния социален маркетинг

Мартин Попов

Мнения за нашите събитията

Елица Лазарова
собственик на онлайн бизнес

Страхотна организация. Моите най-искрени адмирации! Събития, изпълнени с максимално полезна информация! Продължавайте в същия дух!

Мария Сталева
собственик на онлайн бизнес

Събитията , които организирате, са много полезни за всички, които имат онлайн бизнес. Освен ценните знания, те дават възможност за контакти със страхотни и инициативни хора и нови възможности за създаване на бизнес.

Ралица Миланова
управител на онлайн бизнес

Събитията на Ecommerce Academy са изключително полезни с това, че събират предприемчивите и жадни за успех хора на едно място. Дават ти както безценна информация, така и много нови контакти и хоризонти за развитие в професионален план.

Място на провеждане

СОФИЯ

бизнес сграда „Капитал форт“

бул. Цариградско шосе 90

Медийни партньори

Партньори