All for Joomla All for Webmasters

11 ОКТОМВРИ 2018 Г.

гр. София
ПАРК ХОТЕЛ ВИТОША

2018/10/11 08:30:00

За Събитието

Научете доказани стратегии за продажби, всички възможни правни и счетоводни особености, както и най-краткия път, по който Вашите стоки могат да достигнат до румънските потребители.

Събитието ще се проведе за трета поредна година през есента на 2018 година, в гр. София и се очаква да бъде посетено от повече от 150 гости – собственици на електронни магазини, специалисти в сферата на маркетинга и продажбите онлайн.

Третото издание на „Продавай успешно в Румъния“, цели да демонстрира и даде полезни практически съвети и контакти на всички онлайн търговци, желаещи да разширят обхвата на дейността си в северната ни съседка.

В събитието ще вземат участие специалисти в сферата на логистика и транспорта, маркетинг, обслужване на клиенти, данъчни и правни експерти, организации предоставящи на бизнеса финансови услуги, както и представители на маркетплейс платформи от Румъния

Програма на събитието

08:30

Регистрация и сутрешно кафе

Каним всички участници да регистрират присъствието си и получат своите материали и пропуск

09:00

Откриване на събитието

Кратко представяне на събитието и гостите

09:10

Панел 1: Всичко, което трябва да знам за румънския пазар и как лесно да стъпя на него с правилните партньорства

Панелът ще предостави обща статистическа информация за румънския пазар и ще демонстрира маркетплейс модела на eMag и възможно партньорство с VIVRE DECO

Лектори: Андрей Раду (основател на GPeC), Флорин Филоте (eMag Маркетплейс Romania),  Елса Флореа (Vivre Home&Deco)

10:10

Нетуоркинг пауза

Време за кафе и размяна на контакти

10:40

Панел 2: Възможни грешки при стартиране на нов пазар и как да ги избегнем

В този панел ще имате възможност да се запознаете с всички възможни пречки и проблеми пред един стартираш онлайн бизнес в Румъния и да почерпите опит от хора, преминали и преодоляли тези трудности.

11:30

Обяд

Почивка за обяд и нетуоркинг

13:30

Панел 3: Маркетингови инструменти, които могат да продават и развият моя бизнес

Ще Ви запознаем с няколко от най-добре работещите маркетингови инструменти, който генерират трафик и продажби във всеки онлайн магазин.

14:30

Нетуоркинг пауза

Време за кафе и контакти

15:00

Панел 4: Данъчни и правни положения при продажбите в Румъния. Особености при работа с клиенти. Платежни средства и инструменти.

Научете специфични детайли около счетоводните и данъчни особености при работа на румънския пазар, както и особености при работа с клиенти в северната ни съседка. В този панел ще коментираме и някои от най-разпространените разплащателни иснструменти, които можете да използвате.

16:00

Кратка кафе пауза

Време за кафе и нетуоркинг

16:20

Панел 5: Услуги, без които бизнесът не може – логистика и фулфилмънт, преводи и оптимизация на текстове, обслужване на клиенти на румънски език.

Как Вашата пратка да стигне до клеинтите Ви бързо, сигурно и евтино? Какво е нужно, за да имате качествени текстове в своя онлайн магазин? Кои са най-подходящите партньори за каественото обслужване на румънски клиенти?

17:30

Закриване на събитието

Време за нетуоркинг и чаша вино

Лектори на събитието

Партньори на събитието

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

ПАРК ХОТЕЛ ВИТОША

гр. СОФИЯ

Моменти от Продавай успешно в Румъния 2

Запазете своето място сега

Единичен билет
129 лв.
РАННА РЕГИСТРАЦИЯ
Цена на билета след 15.08.2018 - 189 лв.
Вземи билет
scroll to top