Стартрай успешен маркетплейс бизнес сега

Какво е необходимо за изградим успешен маркетплейс бизнес от нулата дори и да нямаме познания в сферата на електронната търговия?

За обучението

Обучението „Стартрай успешен маркетплейс бизнес сега“ има за цел да научи участниците в него как могат да регистрират, управляват и развиват профил в маркетплейс платформата на eMag дори и да нямат високи познания в сферата на електронната търговия.

Курсът е подходящ за хора, занимаващи се с традиционна тръговия или производствена дейност и имащи желание да опитат възможностите на своите продукти в дигитална среда. За да вземете участие в този еднодневен семинар, не е задължително да имате познания за онлайн бизнес, тъй като маркетплейс моделът е изключително лесен и удобен както за напреднали търговци, така и за напълно начинаещи.

Кой трябва да посети това обучение

Ако Вие сте собственик на бизнес и искате да пренесете Вашите стоки или услуги в дигиталното пространство;

Ако Вие сте производител на продукти и искате да ги продавате без да се налага да управлявате собствен онлайн магазин;


Ако Вие имате предприемачески дух и търсите възможност да се развивате в сферата на продажбите от разстояние;

Ако Вие сте ученик или студент и се виждате като успешен онлайн търговец в следващите няколко години;

Ако Вие имате желание да добавите нови знания, за да бъдете по-успешни в своите начинания.

ТО ТОЗИ КУРС Е ТОЧНО ЗА ВАС!


МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Програма

10:00

Въведение в електронната търговия.

 • Статистика, която задължително трябва да знаем;
 • История, настояще, бъдеще;
 • Основни понятия за видовете онлайн търговия нужни, за да развивиаме бизнес чрез маркетплейс.

11:00

Какво представлява маркетплейс модела

 • Основни предимства;
 • Основни недостатъци;
 • Как да изградим своята маркетплейс стратегия.

12:00

Обедна почивка

 • Свободно време за отдих и нетуоркинг

13:00

Маркетплейс, в който да започенм веднага

 • Световни маркетплейс платформи;
 • Локални маркетплейс платформи;
 • Всички елементи на платформата.

14:00

Практическо обучение за работа с маркетплейс

 • Поместване на продукти – какво трябва да съдържа един продуктов листинг;
 • Работа с административен панел;
 • Обработка на поръчки;
 • Обслужване на клиенти;
 • Следпродажбено обслужване и гаранция;
 • Тактики и техники за увеличаване на продажбите.

16:30

Дискусионен панел

 • Въпроси и отговори.

За лектора:

Никола Илчев

Никола Илчев се занимава с продажби повече от 15 години, а в сферата на електронната търговия е вече повече от 7 години. Стартира с разработването и развитието на онлайн платформа за продажба на строителни материали, която не му носи много голям успех, но ентусиазмът му не умира. Той твърдо решава, че ще се реализира като онлайн предприемач и започва нов проект.
Повече от три години управлява успешна търговия с аксесоари за мобилни устройства и дребна потребителска електроника. Ръководената от него компания е един от първите маркетплейс партньори на eMag България като успешно се включва и в множество продажбени кампании и реализира завидни резултати. Black friday (Черен петък) е любимата кампания на Никола, за която той лично отговаря като стратегия във фирмата.
Той е създател и главен ръководител на eCommerce Academy - една от водещите структури, провеждащи обучения за онлайн търговци в страната. Никола има богат опит в собствени и чужди онлайн проекти, както и значително влияние в развитието на екосистемата на електонните търговци в България. Неговото бучение "Основи на електорнната търговия" е плод на усилията за развитие на онлайн бизнеси, над 30 проведени семинара и конференции, както и многобройни срещи с експерти в сферата на eCommerce от целия свят. Форматът цели да даде базовите знания, които всеки онлайн предприемач трябва да притежава, за да има успешен бизнес.

Мнения за семинарите на Академията

Иво Иванов
Собственик на онлайн магазин bordofashion.com

С Никола Илчев се запознахме на курса „Основи в еликтронната търговия“. Научих много ценни знания. Получих важни съвети и насоки. С удоволствие бих посещавал следващи събития, курсове и семинари , организирани и водени от Никола. Препоръчвам го.

Бисер Божинов
Служител във водеща компания в сферата на куриерските услуги

Препоръчвам обученията на Никола Илчев на всички, които желаят да обогатят знанията си в сферата на електронната търговия или да изградят такива, започвайки от самото начало. Курсове като „Основи на електронната търговията“ са от голяма полза както за начинаещи, така и за хора вече достигнали определено ниво на развитие в областта.

Лили Борисова
Студент

Наскоро завърших курс „Основи на електронната търговия“, организиран и воден от Никола Илчев. Думата с която най-добре мога да опиша събитията на eCommerce Academy е „емоция“ . Курсовете са изключително полезни както за онлайн търговци с опит, така и за ученици и студенти, които не знаят накъде да поемат след завършването и в каква област искат да се развиват. 

Емил Златанов
 Дългогодишен предприемач и собственик на физически магазини

Занимавам се от много години с търговия. Реших да изградя онлайн магазин. В процеса на работа разбрах, че в електронната търговия има много специфични неща, без които няма как да успееш да изградиш успешен бизнес. Завърших курса „Основи на електронната търговия“, воден от Никола Илчев. Теорията беше на разбираем език и подкрепена с много практически примери.

Място и дата на провеждане

ГАБРОВО

15.09.2018 год.

зала на Хотел МАК

Запази своето място за обучението сега