All for Joomla All for Webmasters

КАК FACEBOOK ДА РАБОТИ ЗА НАШИЯ БИЗНЕС

12 Юли 2017

За Събитието

Имате работещ бизнес и се чудите дали трябва да го позиционирате във Facebook?

Имате Facebook страница, но изпитвате трудности да я управлявате и да създавате непрекъснато съдуржание за нея?

Искате да достигнете до повече клиенти?

Ако някой от тези въпроси Ви мъчи, тогава задължително трябва да посетите семинара „Как Facebook да работи за нашия бизнес“.

Искате ли да разберете как функционира Facebook? А дали е подходящо да инвестирате време и пари в други социални платформи?

Заповядайте на нашия полудневен семинар, който ще Ви предостави солидно количество информация по темата и ще Ви даде възможност да почерпите опит от работещите практики на една дигитална агенция.

Програма на събитието

14:00

Панел 1 – Как работят социалните мрежи

Как работят Facebook, Instagram и Messenger; Какво ни кара да сме във Facebook; Оптимизация на Facebook страници; Community management; Трябва ли да инвестираме време и пари в Instagram и Messenger.

15:00

Панел 2: Постинг план и уникално съдържание във Facebook

Какво е постинг план; Как да направим постинг план в 5 стъпки; Генериране на уникално съдържание; Значение на контент маркетинга за социалните мрежи (Facebook и Instagram).

16:00

Панел 3: Промоции, оферти и игри и реклама във Facebook.

Какво трябва да знаете за Facebook промоциите и офертите; Как и защо да провеждате игри в социалните медии; Какво представлява Facebook рекламата; Алгоритъм, значение и видове; Работи ли Facebook рекламата? Ползи за бранда.

17:00

Панел 4: Дискусия

Въпроси, коментари и дискусия с участниците в семинара.

Лектор

Десислава Борисова-Кръстева

Деси e Account Manager в екипа на BTL и ивент агенцията Alternative Advertising, с който заедно твори в областта на офлайн рекламата 5 години. Ръководи проекти на брандове като SC Johnson, J&B, Jägermeister, Nokia, Global Net Solutions.

Поради интереса си към другата страна на маркетинга започва работа съвместно и с дигитална агенция Onesto, където натрупва опит като копирайтър и Facebook Page Administrator. Създава уникално съдържание и съдейства за развитието на социалните профили и страници на TENA, Fresh Bar, Мак мебел, Givova Bulgaria, Магазини Яко, B and B Trust и други.

МЯСТО

BH библиотека, ул. Добруджа No. 4

Контакти

гр. Русе

ул. „Асен Златаров“ 8

+359 876 55 55 87

info@ecommercebg.com

scroll to top