🎙eCommerce Academy Podcast – мястото където ще чувате реални истории на истински електронни търговци.

Създадохме подкаста, защото искаме да ви срещнем с хора, които не се страхуват от дигиталното пространство и смело крачат в него. Хора, част от които постигнали страхотни успехи, други претърпели крах и падение в бизнеса, но склонни да споделят опита си. Хора, които разказват на съвсем достъпен език, историите на своите бизнес начинания, включително причините, които са ги отвели в дигиталното пространство, методите, чрез които се развиват там и целите, и мечтите, които имат.

Организациите, които подкрепят този подкаст са:

💻Jump.bg – хостинг компанията, на която може да разчитате, ако имате нужда от хостинг решения за вашия сайт или онлайн магазин. Ние им се доверяваме за нашите проекти, заради безупречното им качество, а Вие може да се възползвате от промокод Podcast10, за да получите отстъпка в размер на 10% от услугите на Jump.bg.

📚Бързи книги – платформа, която ви дава резюмирана версия на книги, като вади най-важните точки от една книга и Ви помага да решите дали да си я купите. В каталога им ще намерите заглавия на теми, като бизнес, предприемачество, личностно развитие, психология и дори маркетинг. Може да опитате пълната й функционалност безплатно до края на 2021 година, като използвате емайл podcast@ecommercebg.com и парола: Podcast10. А съвсем скоро ще можете да слушате нашия подкаст в самото приложение на Бързи книги.

📱Dice.bg – предлагат уникални аксесоари за мобилни устройства и умни джаджи. При тях също може да използвате промокод Podcast10, за да получите 10% отстъпка при пазаруване.

Вашият домакин в това изживяване е Никола Илчев.

Всички епизоди на #eCommerceAcademyPodcast може да слушате тук!