eCommerce Academy

Conference 2018

Трета ежегодна конференция за електронна търговия

РУСЕ, 14 АПРИЛ 2018

За събитието

eCommerce Academy Conference е традиционен формат, събиращ на едно място специалисти от различни направления на електронната търговия в България.
Конференцията прави обзор на случилото се през изминалата година, а лекторите – доказани експерти в сферата на онлайн продажбите правят пргнози за развитието на пазара у нас.
В програмата са заложени всички ключови елементи на онлайн бизнеса като маркетинг, оптимизация за търсачки, логистика, складиране и обслужване на клиенти, мaркетплейс системи, правни и нормативни регулации и други.

Както досега, конференцията традиционно се провежда в град Русе, където става домакин на гости от цялата страна, които са дошли, за да сверят знанията си и да завържат полезни контакти.
Ако Вие сте онлайн търговец или предприемач и желаете да срещнете други професионалисти като Вас, то eCommerce Academy Conference е събитието, което задължително трябва да добавите в своя календар.

Програма

9:00

Регистрация на участниците в семинара

Чаша топло кафе за събуждане преди важните теми

10:00

ОТКРИВАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

  • Встъпителни слова

10:10

ВСИЧКО Е МАРКЕТИНГ

  • Жюстин Томс

11:00

Search Engine Marketing! Умря ли SEO-то?

  • Димитър Димитров

12:00

GDPR за онлайн търговци

  • Петър Кирков

13:00

ОБЕДНА ПОЧИВКА

14:00

Retargeting 2.0 – Make shopping personal

  • Кирил Динов

15:00

Фулфилмънт и клиентско обслужване

  • Милена Рамчева

16:00

eMag и все по-големите възможности на маркетплейс модела + Една успешна история

  • Валентин Кунторов и Теодор Боев

17:00

eCommerce като начин на живот

  • Дискусионен панел с всички лектори на eCommerce Academy
  • Модератор на дискусията – Христо Атанасов

Място на провеждане

гр. Русе / 14 Април 2018 / Комплекс "Канев Център"

За лекторите

Жюстин Томс

Жюстин Томс е сред пионерите в дигиталния маркетинг с над 20 години опит. Създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com).
Тя е автор на 12 книги по темата и дългогодишен преподавател по комуникации в НБУ и частни колежи.
Тя често е лектор на семинари и конференции по темите комуникация, онлайн присъствие, предприемачество, брандинг.
Жюстин е активист за промяна.

Милена Рамчева

Милена Рамчева има опит в директния маркетинг повече от 13 години, като започва кариерата си в издателство Рийдърс Дайджест, където натрупва знания и опит от водещи международни специалисти в областта. След това преминава в сферата на бързооборотните стоки, когато получава покана от руската компания BlueFox да стане техен консулант по директен маркетинг на азиатския пазар, където последователно преминава през позициите на Маркетинг директор и управител на клона в Манила, Филипините.
В момента като управител на Метрика ООД интересите й са насочени към директен маркетинг, обслужване на клиенти, фулфилмънт, аутсорсинг на услуги. Метрика ООД е специализирана агенция в изграждането на цялостни стратегии и реализация на кампании по директен маркетинг, от идея до изпълнението, което включва пълно обслужване на клиентите и фулфилмънт на поръчките, складиране, дигитален печат и персонализация, аутсорсинг.

Димитър Димитров

Димитър Димитров е основател на студиото Inbound.bg и се занимава професионално с Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама от над 10 години. Специализира в SEO, SEM, Inbound Marketing похватите, а от над 5 години практикува и маркетинг в социалните мрежи, плюс имейл автоматизации.
Основните му умения са насочени към performance рекламата в дигитална среда. Сред клиентите на Inbound.BG са известни български брандове като Мебели Виденов, Ardes.bg, Cash Credit, Bianki Collection, Technomarket, La Pastaria, Моето Здраве, AeroIsk, Hikovi, Уча.се, ShopSector и други.

Петър Кирков

Петър има опит от над 18 години, който включва позиции, свързани с Информационната сигурност на различни нива в организации от публичния и частния сектор, както и проекти за създаване, изграждане, оценяване и поддръжка на сигурността на данните, дизайна и имплементацията на високонадеждни/високопроизводителни ИТ системи, комуникационни мрежи и решения за защита на корпоративните информационни активи и ресурси.
Той също така е участвал в няколко проекта за разработка, поддръжка и ресертификация на системи за управление на информационната сигурност съгласно ISO 27001, както и в изследването и диагностиката на контролни системи работещи в комплексни ИТ инфраструктури. Той има доказан опит в предоставянето на криминологични услуги в системите на Министерство на Правосъдието и Министерство на Вътрешните работи.
Неговият основен фокус е ИТ сигурност, включително нападателни и отбранителни инструменти и техники, както и разбиране и опит с голямо портфолио от ИТ технологии.

Кирил Динов

Кирил Динов е главен директор за бизнес развитие към Retargeting Biz.
Кирил e завършил „Индустриален дизайн“ в Русенски Университет “Ангел Кънчев”. Работи на свободна практика по различни проекти свързвани с изкуство, дизайн и визуални ефекти за филмовата и рекламна индустрия. Паралелно развива и кариера в дигиталния маркетинг в Румъния.
През 2012 год. започва работа в най-голямата туристическа агенция в Румъния – Perfect Tour, като графичен дизайнер, но само за няколко месеца успява да се издигне до позиция Маркетинг Мениджър за България. В началото на 2014 год. изпълнява за кратко поста на Маркетинг Мениджър при Tempo Stores, защото през месец юни се присъединява към екипът на Stilago by Studio Moderna Fashion Group, Словакия. Stilago e един от най-големите онлайн магазини в CEE региона, опериращ в 11 държави членки на ЕС, но също и в Украйна, Беларус и Русия. През 2015 година Stilago прекратява своята дейност и Кирил, заедно с бившия екип на Stilago за България и Румъния участва в Start-Up проекта Click4Fashion, като заема поста на Ръководител проект за България. През юли 2016 започва работа в Retargeting.biz, софтуерна компания разработила платформа за персонализиран и автоматизиран онлайн маркетинг.

Валентин Кунторов

Валентин Кунторов е маркетплейс мениджър на eMag България
Валентин има повече от 20 години опит в търговията и телекомуникациите, като неговото име се свързва с успешния старт и развитие на веригата за компютърни и други технологични стоки Мултирама, където е основател и дерктор за Бълагрия. По-късно той управлява екипи в Техномаркет. Заема позицията "Търговски директор" в Blizoo до придобиването им от Мобилтел.
След това сливане той заема поста на Директор стратегически партньорства в Мобилтел и е отговорен за склюването на някой от най-ключовите сделки на компанията. От началото на 2018 година е привлечен от eMag където поема ръководството на маркетплейс отдела. Цели да увеличи партньорската база и да изгради стабилни отношения с търговците, които искат да се развиват чрез възможностите на меркетплейс модела.

Теодор Боев

Теодор Боев е управител на фирма МАТРАЦИ.БГ ЕООД, собственик на онлайн магазин matraci.bg.
През 2014та година стартира първия си онлайн бизнес – електронен мгазин за матраци и продукти за съня. Успешния старт на проекта е и предпоставка за съзадаването на собствена марка матраци – Sleepy, на която е продуктов мениджър. В началото на 2016та година започва и проект за онлайн магазин в Румъния, а по-късно същата година фирма МАТРАЦИ.БГ ЕООД започва работа с Marketplace платформата на Emag. Виждайки потенциала на този канал, организацията залага и на продажби в eMag Румъния.
Теодор е поканен като гост лектор в панела, разглеждащ възможностите, които маркетплейс модела предлага. Той ще ни разкаже как компанията му започва да продава, какви премеждия среща по време на кампанията Black Friday и как продуктите му се реализират на румънския пазар.

Модератори

Никола Илчев
 Главен модератор на събитието

Христо Атанасов
 Модератор на дискусионен панел

Мнения за семинарите на eCommerce Academy

Десислава Баева
Ръководител в BulVit.com

Присъствала съм вече на два от семинарите на Aкадемията. И двете събития бяха перфектно организирани, с интересни и знаещи лектори. Изключително доволна съм и ще продължа да посещавам събитията на Ecommerce Academy.

Димитър Димитров
 Собственик на верига магазини Ardes.bg

Семинарът беше ползотворен. Информацията беше отлично поднесена и научихме нови и интересни неща. Осъществихме много нови интересни контакти. Пожелавам на екипа на eCommerce Academy успехи и ползотворна работа.

Димитър Иванов
Маркетинг специалист във Valival.bg

Присъствах на едно от събитията на Академията и съм много доволен! Страхотна организация и много интересна, полезна и качествена информация, свързана и с практически упражнения. Не само, че усвоих повече отколкото другаде съм успявал, а се запознах и със страхотни хора. Нямам търпение да посетя следващото събитие организирано от Ecommerce Academy!

Александър Ангелов
Собственик на онлайн платформа

Поредното силно обучение от арсенала на eCommerce Academy. Съвети от практиката + упражнения по групи + тонове задължителна информация за всеки, който прави Не-Поредният-Онлайн-Магазин. Клиентът може не винаги да е прав, но винаги трябва да е доволен като си харчи парите. 

Партньори на събитието