All for Joomla All for Webmasters

eCommerce Academy Conference 2017

25 Февруари 2017

За Събитието

Годишната конференция на академията за електронна търговия – eCommerce Academy, която традиционно се превърна в събитие, събиращо гости от цяла България, ще се проведе в комплекс Канев център, гр. Русе на 25 Февруари 2017 година.

След успешното първото издание на eCommerce Academy Conference в град Русе, публиката отново ще има възможност да се запознае с най-новите тенденции в сферата на онлайн маркетинга, оптимизацията за търсачки, иновативни решения в логистиката ориентирани към онлайн търговците, както и полезни платформи и инструменти за повишаване конкурентноспособността на всяка организация, занимаваща се с електронна търговия.

Програма на събитието

10:00

Social маркетинг, който НЕ продава

лектор: Иво Илиев

11:00

Тайната на финансово успешния онлайн магазин

лектор: Ангел Тодоров

11:45

Правна регламентация на проджабите по интернет на крайни потребители

лектор: Игнат Арсенов

13:30

Cloud решения за вашия онлайн бизнес

лектор: Емил Парашкевов

14:15

Как да продаваме продуктите, които нашите клиенти наистина искат

лектор: Кирил Динов

15:15

Продавай успешно в Румъния с RoContact

лектор: Никола Илчев

16:00

eCommerce distribution trends

лектор: Павел Пенчев

Лектори

Иво Илиев

Иво Илиев е специалист в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации с над 15-годишен опит в България и чужбина. Работил е по дигитални проекти на клиенти като Raiffeisen Bank, NIVEA, Eucerin, CLINIQUE, BNP Paribas, FORD, NOKIA, Nestle, Lenovo и много други.

От години поддържа личен маркетинг блог, където споделя част от своя опит и практики в своята професионална област. През последната година е практикувал като преподавател на магистрите от НБУ в специалността „Връзки с обществеността в социалните медии“.

Управител е на дигиталните агенции InteractAGEMETAMARK и Interactive Age, както и зам-председател на „Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации“. От над 7 години е организатор и лектор в множество събития в дигиталния бранш. Има активно участие в различни бизнес, startup проекти и социални кампании.

Ангел Тодоров

Ангел Тодоров е онлайн експерт по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Volvo Trucks, Freestyle Cafe и много други. Съосновател е на няколко онлайн магазина и Интернет медии, както и на дигитална агенция “Онесто”. Участвал е в успешното развитие на над 100 бизнеса

Ангел е автор на книгата „Фейсбук щастие“, в която дава практически методи как всеки човек да използва социалните мрежи така, че да бъде по-щастлив в живота. Вярва, че най-важните качества в живота на един човек са да бъде смел и да се научи да споделя. Мечтае да създаде социална мрежа, която да помага на хората да постигат финансова независимост.

Понастоящем е изпълнителен директор на дигитална агенция „Онесто“ ЕООД и специалист по кариерно развитие и лични финанси към „Тогедър“ ООД.

Игнат Арсенов

Игнат Арсенов е директор на Европейски потребителски център България от 2010 година. Той е магистър по право от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Занимава се със защита на потребителите повече от 17 години – първоначално като специалист в правния отдел на Комисия за защита на потребителите, после като адвокат, специализиращ в потребителското право. Работата му включва участие в европейски проекти и изнасяне на презентации с акцент Помощ и съвети на потребителите в Европа, алтернативно разрешаване на потребителски спорове, европейски трансгранични съдебни процедури – европейска заповед за плащане и европейска процедура за искове с нисък материален интерес.

Той е обучител по „програмата за изграждане на капацитет сред работещите в областта на потребителската защита“, която се реализира от БЕУК. Той също е обучител по специализиран курс за медиация по потребителски спорове, който се реализира от ПАМБ.

Емил Парашкевов

Управител и собственик на Инсес ООД, той е завършил Southeast University, Nanjing, Китай и има над 20 годишен опит в областта на IT. Емил е сертифициран от Майкрософт системен инженер MCSE, MCP+I. Работил е по успешната реализация на множество проекти за български и чуждестранни фирми. Последният проект, по който работи с екипа си е отдалечена работа в облака. 

Той говори на „ти“ с компютрите.

Кирил Динов

Кирил Динов е Мениджър бизнес развитие към Retargeting.biz.

Кирил завършва Индустриален дизайн при Русенски Университет “Ангел Кънчев”. Работи на свободна практика по различни проекти свързвани с изкуство, дизайн и визуални ефекти за филмовата и рекламна индустрия. Паралелно развива и кариера в дигиталния маркетинг в Румъния.

През 2012 год. започва работа в най-голямата туристическа агенция в Румъния – Perfect Tour, като графичен дизайнер, но само за няколко месеца успява да се издигне до позиция Маркетинг Мениджър за България. В началото на 2014 год. изпълнява за кратко поста на Маркетинг Мениджър при Tempo Stores, защото през месец юни се присъединява към екипът на Stilago by Studio Moderna Fashion Group, Словакия. Stilago e един от най-големите онлайн магазини в CEE региона, опериращ в 11 държави членки на ЕС, но също и в Украйна, Беларус и Русия. През 2015 година Stilago прекратява своята дейност и Кирил, заедно с бившия екип на Stilago за България и Румъния участва в Start-Up проекта Click4Fashion, като заема поста на Ръководител проект за България. През юли 2016 започва работа в Retargeting.biz, софтуерна компания разработила платформа за персонализиран и автоматизиран онлайн маркетинг.

Павел Пенчев

Павел Пенчев е прокурист на Еконт Експрес ООД от 2000 г. Компанията е лицензиран оператор на пощенски, куриерски услуги и парични преводи, с 17 години присъствие на пазара. Еконт Експрес поддържа голяма клонова мрежа от над 500 офиса в България със силен екип от близо 2 500 професионалисти. През последните години компанията откри офиси и в Румъния и Гърция също.

Павел е в основата на разработката и внедряването на специфични услуги в областта на интернет търговията.  Активната му работа по условията за свободно и независимо движение на пари, стоки и документи дава тласък на продажбите в интернет, като в момента над 5200 електорнни магазина ползват услугите на Еконт Експрес.

Павел Пенчев е магистър по управление на транспорта, като притежава и сертификати по фирмено управление, управление на проекти, ИАТА сертификат. Съпредесател на сдружението за иновативен мениджмънт Stoos.bg

МЯСТО

гр. Русе, комплекс Канев център

Контакти

гр. Русе

ул. „Асен Златаров“ 8

+359 876 55 55 87

info@ecommercebg.com

scroll to top