All for Joomla All for Webmasters

Основи на личното финансово планиране и инвестирането

09 Септември 2017
2017/09/09 10:00:00

За Събитието

Искате ли да научите как да поставяте личните си финансови цели, а след това успешно да ги следвате и постигате?

Имате заделени пари и желание те да работят за Вас, то тогава задължително трябва да се запознаете с възможните варианти за инвестиране.

Не пропускайте възможността да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват във връзка с парите и опциите те да работят за Вас, Вашето бъдеще и най-важното Вашето щастие.

Програма на събитието

11:00

Панел 1: Основи на управлението на лични финанси

Участниците на семианра ще получат практически знания как да си поставят финансови цели, как да определят сроковете за тяхното постигане и какви стъпки трябва да правят на ежедневна база, за да успешното им постигане.

13:30

Панел 2: Основи на инвестирането

Участниците ще могат да разгледат какво представляват инвестициите, какви видове инвестиции има, как да разпознават добрата и лошата инвестиция и как да инвестират така, че да печелят пари дълго време и с достойнство.

15:00

Панел 3: Въпроси и отговори

Лектор

Ангел Тодоров

Ангел е експерт по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси във връзка с развитието им в социалните мрежи като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Еконт, Volvo Trucks, Fresh Bar и много други. Съосновател е на няколко онлайн магазина и Интернет медии, между които www.MonAmi.bg и www.359gsm.com. Участвал е като експерт в успешното развитие в Интернет на над 100 български бизнеса.

Ангел е автор на книгата „Фейсбук щастие“, в която дава практически методи как всеки човек да използва социалните мрежи така, че да бъде по-щастлив в живота. Вярва, че най-важните качества в живота на един човек са да бъде смел и да се научи да споделя. Мечтае да създаде социална мрежа, която да помага на хората да постигат финансова независимост.

Понастоящем е изпълнителен директор на дигитална агенция „Онесто“ и консултант към Академия за управление на лични финанси „Тогедър“.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Център за бизнес услуги

гр. Русе, бул. Фердинанд 3А, ет. 3

Ако не сте доволни от семинара, ние ще Ви върнем парите!

eCommerce Academy Ви гарантира 100% възвръщаеост на парите за участие в семинара, ако не сте доволни от него!

За контакт с нас:

гр. Русе

ул. „Асен Златаров“ 8

+359 876 55 55 87

info@ecommercebg.com

scroll to top